Brazil karneválnak ad otthon március 10-én a Pecsa Music Hall, az eseményt hatodik alkalommal rendezik meg. A Brazil Kulturális Központ és a Pimenta szambaiskola által szervezett programon brazil mesterek és táncosok mutatják be tudásukat a szamba, capoiera, salsa és a zumba kedvelőinek.

Délelőttől kezdve egészen késő estig zenés és táncos programok lesznek: a látogatók kipróbálhatják az ország hagyományos táncait, tradicionális brazil ételeket kóstolhatnak, illetve dokumentumfilmek segítségével megismerhetik az esőerdők világát, így akarják felhívni a figyelmet az erdők pusztulásában rejlő világméretű ökológiai veszélyekre.

A karnevállal egyidőben nyílik a Brazíliát bemutató fotókiállítás, amely az eseményt követően 2 hétig lesz látható a Pecsa Music Hallban. (Lapozzon a többi infóért!)

Jánosi Matild, a TildArt ökodivattervezője először a Brazil karneválon vonultatja fel kollekcióját, amelyet a kaucsuk hazája és a használt gumibelsők ihlettek. Újrahasznosított anyagokból készült kreációinak fő témája a környezetvédelem és a környezettudatosság.

Az eseményen vásárolható tombolákból származó bevételt a szervezők a Mikulásgyárnak ajánlják fel.

További infó itt.


Árak:
Felnőtt jegy - Helyszínen: 2000 Ft
Elővételben:1700 Ft
Gyermek jegy:500Ft