Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Brazil karnevál szombaton a Pecsában

Brazil karneválnak ad otthon március 10-én a Pecsa Music Hall, az eseményt hatodik alkalommal rendezik meg. A Brazil Kulturális Központ és a Pimenta szambaiskola által szervezett programon brazil mesterek és táncosok mutatják be tudásukat a szamba, capoiera, salsa és a zumba kedvelőinek.

Délelőttől kezdve egészen késő estig zenés és táncos programok lesznek: a látogatók kipróbálhatják az ország hagyományos táncait, tradicionális brazil ételeket kóstolhatnak, illetve dokumentumfilmek segítségével megismerhetik az esőerdők világát, így akarják felhívni a figyelmet az erdők pusztulásában rejlő világméretű ökológiai veszélyekre.

A karnevállal egyidőben nyílik a Brazíliát bemutató fotókiállítás, amely az eseményt követően 2 hétig lesz látható a Pecsa Music Hallban. (Lapozzon a többi infóért!)

0 Tovább

Az ősz brazil mulatsága szombaton!

Az évszak legtutibb bulija lesz szombaton este a Corvin tető kistermében, a lift végállomásánál este 10-től. A buli apropója egy pompás capoeira fesztivál, ami csütörtöktől vasárnapig tart. Mint mindig, most is a latin-szaki dj Weyer pörget, a mulatság ezúttal ingyenes.

Garantáltan itt lesz a legmagasabb az egy négyzetméterre eső kedves brazil emberek száma a városban (illetve korábban még a Corcovado étteremben, ahol előtte nagy össznépi vacsorán falatozhatnak az érdeklődők).

0 Tovább

Hihetetlen, de még egy brazil buli lesz a héten!

Valami különös bolygóegyüttállás következtében még egy capoeirabuli lesz a héten, egészen konkrétan ma. A WestBalkán honlapja szerint a buli neve Brazilian Flavour - Capoeira és Szamba est, a program pedig eképp néz ki:

2o.oo A capoeira történetéről filmvetítés: Capoeira illuminada – Mestre Bimba filmje.

Capoeira hangszerek, zenélés, samba de roda

22.00 Dj Candela (brazil szamba, axé, funk,brazil afro, pagode, latin)

 

0 Tovább

Óóóriási buli lesz a hétvégén, sok kedves brazillal!

Egy kis hazabeszélés: a hét legtutibb bulija szombaton este lesz a Corvin tető kistermében este 10-től. A buli apropója egy kitűnő capoeira fesztivál, ami csütörtöktől vasárnapig tart. Természetesen a latin-szaki DJ Weyer pörget, de lesz élőzene is (a tervek szerint 11-12 között).

Garantáltan itt lesz a legmagasabb az egy négyzetméterre eső kedves brazil emberek száma közel s távol!

0 Tovább

Izaura barátai

blogavatar

Minden Brazíliáról

Utolsó kommentek