Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hogy snowboardoznak a brazil utcákon? Így!

Nincs hó, lejtő, hideg és snowboard, ám van ló? Akkor minden van!

via

0 Tovább

Amikor a kisfiú rádöbben, hogy nem eszik többé húst

Elképesztő videó arról, amikor egy okos kisgyerek rájön, hogy a tányérján lévő polip valaha élt. Kérdezgeti az anyukáját, aztán arra jut, hogy "ha megesszük az állatokat, akkor meghalnak... nem tetszik, hogy meghalnak, inkább azt szeretném, ha maradnának a lábukon". Úgyhogy úgy dönt, hogy a jövőben inkább csak rizst és krumplit eszik.

Nemcsak vegáknak must see.

kisfiúvia

(Ha a jövőben nem akar lemaradni a posztjainkról, ide érdemes klikkolni.)

9 Tovább

A tatu lesz a 2014-es foci-vb kabalaállata

A Brazíliában őshonos, a veszélyeztetett fajok közé sorolt taturól (magyarul a körülményes övesállat névre is hallgat) mintázzák a 2014-es brazíliai foci-vb hivatalos kabalafiguráját. A figura nevét az interneten szavaztatják meg, az Amijubi, a Fuleco és Zuzeco nevek közül lehet választani. A tatu már csak azért is telitalálat, mert veszély esetén képes sárgadinnye nagyságú labdaformájú gömbbé változni. 


A kabalafigura 3D-s modellezése (képek és infó innen)

Az Izaura barátai blog régóta szimpatizál a tatukkal, ezért üdvözli a döntést!

0 Tovább

Cukikarnevál Rioban

Miközben mi azt nézzük, hogyan kúszik végre a hőmérő higanyszála a nulla felé, addig odát már a karneváli szezonra alapoznak - például a kiskedvencek megtáncoltatásával. A hajtás után az MTI humorsziporkákkal megtűzdelt tudósítása a Blocao-ról!

0 Tovább

Akciófilm lángoló vezetéken mászó lajhárral

Az első másodperctől az utolsóig elképesztően feszültségterhes videó arról, ahogy egy lajhár bekeveredik egy favelába egy Pinheiro nevű helyen, és a pont a kigyulladt vezetékeken kezd el mászni. A lajhár amellett, hogy nem túl okos (alig van barázda az agyán szegénynek), nem is túl gyors (az ágakon átlag 400 méter/óránkénti sebességgel mászik), így szerencsére nem rázza meg az áram - legalábbis addig, míg megmentésére kiérkeznek a tűzoltók, akik megpróbálják leszedni a póznáról. Viszont ügyesen kapaszkodik, ezért bottal sem lehet lepiszkálni. Nem árulom el, megmenekül/belemászik a tűzbe-e.

0 Tovább

Izaura barátai

blogavatar

Minden Brazíliáról

Utolsó kommentek