Egy napon erkeztunk meg Ronaldinhoval a csodalatos varosba, csak minket nem vart az osszes brazil napilap munkatarsa a repteren, sot, igazabol senki sem vart, bar ugy volt, hogy talan talalkozni fogok a het evvel ezelotti edzommel, aki az alabbi posztban belinkelt Balazs ele jott volna ki, de lefoglalta Amy Winehouse, aki kedden adta masodik koncertjet Rioban, a volt edzom pedig a hires enekesno testore. Igy aztan egy ismeretlen taxissal erkeztunk meg a Copacabanara (aki csak kb. 1500 forintnak megfelelo reais-zal vert at).

Tegnap az osszes lap Ronaldinhoval volt tele, aki mostantol a Flamengoban fog focizni, aztan estere mar az esozesek okozta arviz is tema lett, sajnos egy csomoan meghaltak Sao Pauloban es Riotol nem messze is. Mi hetedik emeleti atmeneti otthonunkbol neztuk, hogy hompolyog a viz, eleg brutal volt. Kb. fel ora alatt ontotta el a keresztutcat ugy, hogy mozdulni sem tudtak az autok.

Amugy minden szuper, a kis barataink egyik programjavaslattal bombaznak a masik utan, tegnap pl. megneztuk egy bizonyos Andre Carvalho elso rioi koncertjet, ahol engem vmiert - es vegulis lassuk be, nem szokatlanul - egybol a VIP-listara irtak fel, Egyhurosgitart pedig az amigo-listara. A koncerten egyik amulatbol estunk a masikba, a basszus - es a ritmusgitar ugyanis megszolalasig (ertitek? M E G SZ O L A L A S I G!) hasonitott a Kispal es a Borz ritmusszekciojara. Vicces volt pl. a Kovetkezo buszon brazil valtozata. (ezt a zenekart most megprobalom belinkelni)