Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Autókkal festettek ki egy kereszteződést Sao Paulóban

Két évvel ezelőtti berlini street art akciótól inspirálódtak a derék sao paulóiak, amikor a napokban összeszínezték az egyik kereszteződésüket. 2010-ben Berlinben a Rosenthaler Platzra öntöttek ki titkos ismeretlenek 500 liter festéket egy csodálatos utcai festményt okozva ezzel (pont abban az utcában laktam 2004-05-ben, ami ebbe a térbe fut bele). Most ugyanezt megcsinálták a sao paulóiak is a Baixo Centro Festival keretében, egész jó végeredménnyel, de azért a berlini menőbb lett szerintem.

0 Tovább

Budapesttől egy órára az eddigi legnagyobb brazil designkiállítás


Európa azon mázlistái, akik Berlinben élnek, március végétől május elejéig fantasztikus kiállítást tekinthetnek meg a brazil designról (ami amúgy kedvenc témám annak ellenére is, hogy itt, a blogon alig van szó róla). A kiállításhoz készült fenti videóban brazilul és németül mondják meg a kiváló bútordesignerek a frankót a hatalmas ország sokszínűségéről, formanyelvéről és design-perspektíváiról. Aki nem tud a mondott nyelvek egyikén sem, nézegesse a mozgóképeket, abból is kiderül ez-az.

Ez a kiállítás lesz az eddigi legnagyobb brazil bútordesign-kiállítás, amit valaha rendeztek Európában. A sajtóanyag szerint a modernitás és a kortárs avantgárd klasszikusait mutatja be, lesznek benne gyűjteményi kincsek és aktuális darabok is.

És Berlin szélcsendes időben csak 1 óra 10 perc repülőútra van Budapesttől. 

Brazilian Design
március 23. - május 5-ig

stilwerk Mall & Galerie Zeitlos
Kantstraße 17 - 10623 Berlin

info

0 Tovább

Izaura barátai

blogavatar

Minden Brazíliáról

Utolsó kommentek