Fontos közleménnyel szakítjuk meg a Brazília sorsáért való aggódást. Egy híres capoeira mester, Mestre Acordeon ugyanis azt tervezi, hogy megvalósítja élete nagy álmát és bringával teszi meg a több mint 22 000 kilométeres utat választott amerikai otthona, Berkeley és eredeti brazil otthona, Bahia között. A bő egy év alatt filmet szeretne forgatni, könyvet írni, cd-t kiadni tapasztalatairól és a capoeira aktuális állapotáról.

A B2B névre hallgató projektet részben közösségi finanszírozásból szeretné megvalósítani a legendás mester, amire itt lehet beszállni tíz dollártól 5000 dollárig terjedő összegekkel (cserébe köszönő-email és az összeg növekedésével egyre menőbb ajándékok jönnek). Az összegyűjtött pénzből egy Kirimure nevű bahiai alapítványt is támogatnak, ami veszélyeztetett szociális helyzetben lévő bahiai gyerekekkel foglalkozik.

Akinek fontosak az ilyen dolgok, ne késlekedjen, 31 nap van még hátra. Még egyszer: itt lehet a projektet támogatni. Ha az én személyes véleményemet akarjátok hallani: támogassátok.